Konu: Steam Bilgi Kütüphanesi İçin Destek Arıyoruz!

Diğer ismiyle Sıkça Sorulan Sorular olarak bilinen Steam Bilgi Kütüphanesi (Steam Knowledge Base)'nin Türkçe olarak hizmete girebilmesi için tüm üyelerimizden destek bekliyoruz. Orijinal hâlini https://support.steampowered.com/kb.php adresinden görebileceğiniz Steam Bilgi Kütüphanesi'nin Türkçe olarak kullanıcılara hizmet etmesini sağlayacak değerli üyelerimizin başvurularını bu başlık altından yapması önemle rica olunur. İlgilendiğiniz için teşekkür ederiz.

BuharTR Yönetimi

The right man in the wrong place can make all the difference in the world.

Ynt: Steam Bilgi Kütüphanesi İçin Destek Arıyoruz!

Merhaba,
Buhar TR'nin varlığından yeni haberdar oluyorum. Böyle bir topluluğun olması "Steam"in Türkiye'de yayılmasına büyük derecede yardımcı olacaktır.
Ben de Buhar TR'ye yardımcı olabilirsem çok sevinirim. İngilizce çeviri becerim uzman seviyede olmasa da şu ana kadar bana ve çeviri ihtiyacı duyanlara yeterli olmuştur. İngilizce seviyemin gelişmesinin nedeninin okul eğitimi ve internet olduğunu düşünüyorum.

Bu bilgi kütüphanesi ve Buhar TR için çevirim yararlı olabilirse yardım edebilirim.
Teşekkürler.

Ynt: Steam Bilgi Kütüphanesi İçin Destek Arıyoruz!

Bir arkadaşıma msnden çevrimdışı mesaj gönderdim. Belki ilgilenirse diye sitenin adresini not olarak bıraktım.

Başarılar dilerim.